kleur en 3-D advies

Bij ons kun je kiezen uit een aantal standaard opties. Je stuurt ons even een mailberichtje met je woonprobleem, maakt je wensen kenbaar en hoort van ons terug wat de kosten zullen zijn. Zo eenvoudig werkt het. 

 

Kleuradvies

€ 25,00

Kleuradvies

€ 25,00

We bekijken jouw woonsituatie door middel van een bezoek op locatie of aan de hand van foto's die jij ons toestuurt en bespreken samen welke kleuren en materialen passend zijn voor jouw woonruimte.  Prijs v.a.  €25,- per half uur ex. reistijd incl. btw. 

 

Indelingsadvies

€ 50,00

Indelingsadvies

€ 50,00

Is je indeling van je huidige woning niet naar wens? Zit je met verbouwplannen en weet je niet welke indeling er het meest logisch is in jouw woning? Heb je een woonkamer met een bijzondere vorm en krijg je de zithoek en eethoek niet naar wens?Of ben je bezig met een nieuwbouwwoning en mag je de indeling nog naar eigen inzicht aanpassen? Wij kijken met je mee! We geven je advies, bekijken de voor en nadelen van bepaalde situaties en kunnen indien gewenst de situatie volledig in tekening brengen zodat je weet waar je aan toe bent voordat je met meubels gaat schuiven, nieuwe meubels aan gaat schaffen of een keuze maakt in het verplaatsen van wanden of draagmuren. Prijs v.a. 50,- per uur incl. btw. 

Een woonruimte in beeld brengen door middel van een 3 D tekening met de bestaande maatvoering kan erg verhelderd werken. Je ziet gelijk hoe het na verbouw/ bouw kan worden en kunt hierdoor beter beslissingen nemen in de keuze voor meubels, vloeren en kleuren. Prijzen v.a. €100,- incl. btw per woonruimte.

Bezoek op locatie

€ 50,00

Bezoek op locatie

€ 50,00

Een bezoek op locatie heeft altijd onze voorkeur.  Er kunnen situaties zijn waardoor het echt niet mogelijk is, dan proberen we alles digitaal met elkaar te regelen. Maar de ervaring leert inmiddels dat het fijn is om elkaar even te ontmoeten en kennis te maken. Zo weten we allebei wie we voor ons hebben waardoor het contact prettig verloopt.  Ook kan het zijn dat er meerdere bezoeken op locatie gewenst zijn, bijvoorbeeld bij een nieuw- of verbouw en met een kort lijntje en een netwerk aan vakmensen kunnen we sneller schakelen. Prijs vanaf €50,- incl. btw per uur. ex. reistijd. 

Moodboard

€ 50,00

Moodboard

€ 50,00

Het kan verhelderd werken om gekozen kleuren en materialen in beeld te brengen door deze met elkaar te groeperen en door een digitaal moodboard weer te geven. Bij alle keuzes die je moet nemen in het aanschaffen van materialen, wandbekleding, meubels, badkamer of keuken neem je heel eenvoudig je moodboard mee en kun je in 1 oogopslag zien of het passend is bij de stijl die je voor ogen hebt, of die we samen gecreëerd hebben. Prijs vanaf €50,-incl. btw. 

Reistijd

€ 25,00

Reistijd

€ 25,00

Vanaf 25,- per half uur incl btw.