Inspiratie, realisatie & vertrouwen

En zo zijn we al weer beland in November! De dagen worden korter en binnen maken we het weer behaaglijk en gezellig met elkaar. 

We kruipen weer in onze winterschulp en 'duiken onder' zo noem ik het hier gekscherend. Je stapt alleen voor het hoognodige uit je coconnetje en natuurlijk voor de afspraken buiten de deur, maar anders zitten we lekker aan huis gekluisterd. Kaarsjes aan, muziekje erbij.

Toch zie je juist op die momenten soms wat je ineens niet aanstaat in je interieur, te veel poespas, te donker, te veel van dit en te weinig van dat  en zo kan ik nog wel even doorgaan.  Hoe fijn is het dan dat je hulp in de arm kunt nemen? 

Ik merk de laatste tijd dat mensen me vaker vragen wat ik nou eigenlijk precies doe; iets met interieur hoor ik dan; dus uitleg verschuldigd;  nou lieve mensen ik ben net een duizendpoot, ik heb een interessegebied waar hoognodig een begrenzing omheen moet en als ik heel eerlijk ben dan ben ik het liefst van alles dienstbaar waardoor mijn klanten dankbaar zijn en blijven. 

Het mooie is dat ik merk dat het een vertrouwenskwestie blijkt te zijn, mensen gaan je werk waarderen, ze vertrouwen je in het maken van je keuzes bij het loslaten van materialen en kleuren, en ze geven je naam door! Nu vind ik het altijd een gevoelig onderwerp; want je hoopt; en gaat er van uit, dat bij het doorgeven van je naam je dan ook als positief ervaren bent.  Heel voorzichtig ga ik daar dan maar vanuit. Ik probeer altijd te leven en te streven naar een omgeving, die net als ik, groeit van positiviteit en eerlijkheid. Dus daar vanuit gaande vind ik het ontzettend mooi om te zien dat mensen met mond-op-mond reclame mij vooruit helpen in het ontwikkelen en uitbreiden van mijn werkzaamheden. 

Eigenlijk kun je hier terecht voor alles wat ook maar iets met interieur te maken heeft. Of het nu gaat om het kiezen van een vloer, het beslissen van een kleur op je muur het beslissen over raambekleding of een compleet ontwerp in 3 D? Alles is mogelijk.

We denken met je mee als het gaat om het maken van een mooi geheel met jouw bestaande meubels

We denken met je mee in je budget; voor groter en kleiner budget is er altijd een legio aan opties in het maken van een sfeervol interieur

We gaan met je mee naar de winkels/ leveranciers als jij dat wenst in het beslissen voor je aankoop van meubels of aankleding

Heb je alleen een woonvraag? Ook dat mag gewoon! Ben je iets moois aan het realiseren met je eigen ideeën en loop je vast? Dan kijken we even met je mee om een hoekje en reiken je handvatten aan of tips om het op jouw manier gewoon verder te realiseren tot een perfect plaatje wat jij voor ogen hebt. 

Dus dit is een greep aan opties in wat we voor jou kunnen betekenen! Schroom niet, voel je welkom en leg gerust jouw woonissues bij ons neer; dan kijken we samen naar de opties. 

liefs Jeanet 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.