Een jaar waarin niets leek wat het was

Gepubliceerd op 15 december 2020 om 15:04

Het is alweer een tijd geleden dat ik wat van mezelf heb laten horen!

Het is ook een extreem bewogen jaar geweest waar in niets was wat het leek of leek wat het was; met één grote uitzondering en dat waren de 3D tekeningen die ik mocht maken. Die blijven hoe ze zijn gemaakt!

Zo ook de dankbaarheid van de mensen die ik met de tekeningen of de adviezen blij mocht maken!

Ik realiseerde me dat dat het gevoel is wat ik vast wil houden; ook het nieuwe jaar weer in! Het zo voor elkaar mogen krijgen dat je én van je hobby je werk mag maken, én ook nog eens mag zorgen voor een blij gevoel bij de opdrachtgever(s)! Dat voldane gevoel is elke keer weer de kroon op m'n werk geweest en mag ik hopelijk nog heel lang blijven doen.

Het is absoluut een jaar geweest van voornamelijk 'digitale' contacten, soms verliepen de adviezen alleen maar via de digitale weg door de Covid-19 richtlijnen.  Het is dan absoluut een uitdaging om te ontdekken wat voor persoon er aan de andere kant van het scherm zit en hoe je daar een passend interieur voor gaat maken. Maar tot nu toe mag ik blij zijn met alles wat we hebben mogen doen! En voor de vele blijken van waardering. We gaan absoluut op deze voet verder. De webshop zelf zal zo langzamerhand een eind leeg zijn.  We gaan vanaf nu vol voor de adviezen en de tekeningen. 

Even een paar kleine plaatjes wil ik jullie niet onthouden; dus bij deze! 

Voor 2021 wensen we jullie alle goeds en vooral een heel gezond jaar toe.

Met een hartelijke groet, 

Jeanet 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.